Jag och jag själv

Start
Radioteater
Propaganda
Forum
Musik
Highlights
Bengt Pohjanen
Shop
Jojs-klubben
Arkiv
Kontakt

Powered by Blogger

eXTReMe Tracker
Bloggtoppen.se
torsdag, november 24, 2005

Privat föreställning i mitt hem

Jag har alltid varit faschinerad av byggnationer och jag brukar följa stora byggnadsarbeten med häpnad. Jag gillar att se vilka maskiner som gör vad.

Idag fick jag skåda ett stycke byggnadsarbete hemma i mitt kök. Mitt kyl- och frysskåp byttes ut av två snubbar med Fristadsbyxor.

De kunde verkligen sin grej. Jag tog plats i min favvofotölj och iaktog. När de bar upp kylskåpet för trapporna satt alla grepp och placeringar likt en dansföreställning. Den ena tippar och den andre fångar. Vips, vips och man har baxat upp ett kylskåp som om det vore den enda man sysslade med i dagarna ända. Väl inne i köket tippar de skåpet mot en pall för att kunna vända på dörrarna (Av alla kylskåpsbyten jag sett under mina drygt 20 år har kylskåpsdörren ALLTID varit åt fel håll). När vanliga människor vänder dörrarna tar det några svordomar och en TV-kväll. Mina killar tog var sin sida och körde igång huvudnumret. Skruvar skruvades ur i rätt ordningsföljd och vips, vips så var dörrarna på plats. Benjusteringen av skåpet gjorde den ena av bara farten.

Det bästa med att få ett nytt kylskåp är inte den nya vitvaran som blänker i köket utan hur den hamnade där.

- Hej då. Vi kommer tillbaka om 10 år igen.
- Hej och tack! Vi syns då!




0 Kommentarer:

Skriv en kommentar