Jag och jag själv

Start
Radioteater
Propaganda
Forum
Musik
Highlights
Bengt Pohjanen
Shop
Jojs-klubben
Arkiv
Kontakt

Powered by Blogger

eXTReMe Tracker
Bloggtoppen.se
lördag, januari 21, 2006

Vems fel är snön?


Två decimeter snö och inte ens Robyn hinner in till genrepet för Gulf-galan. Snöoväder i Göteborg. Frågan som alla ställer sig är Vems fel är det?

Norrlänningarna: Ingen i södra Sverige kan hantera snö. Har du nånsin hört talas om snökaos norr om Gästrikland? Nej, för vi kan minsann leva med snöfall.

Landsortsborna: Betongbarnen i stan kan ju inte köra i snöväglag. Staden går sönder av lite nederbörd. Alla får ju panik trots att det snöar varje år. Naturen är så, har de inte fattat det?

Bilisterna: Inte konstigt att det blir kaos här av lite snö. Vi har bara idioter till snöröjare. De kan ju inte ploga alls. Bara knuffa snön lite hit och dit. Det är ju omöjligt att ta sig fram i eländet. De saltar utav bara helvete, men vad löser det? Jo, det löser upp min plåt, sakta men säkert.

Snöröjarna: Det är kameldrivarnas, talibanernas och kanibalernas fel. De är ju inte gjorda för snö, de är gjorda för öknen. Fattar inte varför man anställer dem till att köra bussar. De har ju aldrig sett snö, står bara och idiotgasar när de kört fast. Fan inte konstigt heller, går man tillbaka en generation är de ju kanibaler hela bunten. Hur fan kan man anställa dem egentligen? Vad tänker man med? De är problemet.




0 Kommentarer:

Skriv en kommentar